Zajlik a Zélet

Hagyd csak!

Ez itt babám, az életünk!

2017. február 23. 13:03 - Jaloveczky Viki

Az Életben van, amit nem lehet leírni. Látni és hallani kell. Szerencsére akad a családban egy lelkes és nagyon tehetséges operatőr/vágó, kinek segítségével alaposan dokumentáltuk Nektek az egyik délutánunkat otthon. Úgyhogy most betekintést nyerhettek egy igazi pecsvörk család valódi mindennapjaiba. Ez itt babám a mi valódi világunk, púder, "fotosopp" és védőháló nélkül...! 

Szeretném megmutatni Nektek, hogy az Élet mennyire igazi, a tökéletlenségeivel, a hibáival, a koccanásaival együtt is a legtökéletesebb! Hogy a 'fészbuk' szupergyönyörű posztjai, a reklámfilmek hibátlan, és a magazinok ránc-, és folttalanított külleme hazudik, "Retusvilág" nem is létezik! Szeretném, ha tudnátok, hogy a valódinál, az igazinál nincs szebb, nincs jobb és nincs élvezetesebb. Hogy az igazság ideát van. 

A videóból (majdnem) kiderül többek között, milyen a "Mind1 sztájl", hogy mit kell tenni egy kilyukadt csizmával, és hogy meddig van nyitva a SPAR. Ja, meg hogy honnan jött a mozaikcsaladbanazelet.blog.hu ötlete, és egyáltalán.

U.i.: tehát még egyszer: két fiúgyerek állandó jelleggel, két leánygyermek kéthetente in the house! :)

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zajlikazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr9512284993
süti beállítások módosítása