Zajlik a Zélet

Hagyd csak!

2. rész - Zajlik a Zélet

2017. február 26. 16:22 - Jaloveczky Viki

Kedves Mindenki!

A fenti videót azoknak készítettük, akik velünk együtt tudják, hogy az igazi Élet ideát van! Itt, ahol előnytelen grimaszok, idióta vigyorok, őszülő hajszálak, a legrosszabb pillanatban elővillanó ráncocskák laknak, ahol nincs mindig kéznél púder, de a szemfesték el tud kenődni, és a hajunk van, hogy égnek áll. Rólunk szól, akik smink nélkül tusolunk, körmünkről időnként lepattog a körömlakk, és a nadrág gyakran előnytelenül rojtosodik a seggünkön. Elfáradunk kirándulás közben, hirtelen nem találjuk a gyereket, csámcsogva rágózunk, járunk orvosi vizsgálatokra, erősen hat ránk a "bátorító injekció", szoktunk otthon fejhangon énekelni, tudjuk, mikor van PMS-ünk, és főleg: nagyon sokat nevetünk, legjobban saját magunkon.

Nem titkolt célunk, hovatovább feltett szándékunk, napi küldetésünk, művészi missziónk, örök érvényű ars poetica-nk, hogy úgy ábrázoljuk az Élet valódiságát, ahogy van. Akkor is, ha úgy néz ki az arcom smink nélkül, mint egy megtébolyodott erdei lidércé, aki három hete elfelejtett levegőt venni, és még a The Walking Dead forgatásáról is elzavarták, mondván, nem megölni akarják a nézőket, csak kellemesen megijeszteni...

Tudtátok, hogy az igazi Életben nincs fotosopp? Nem lehet mindenre alapozót kenni? Hogy minden smink alatt lakik egy igazi ember? Hogy az összes kitekert póz, spicc, csücsörítés, pucsítás és műszempilla estére elfárad? #nosmink #nofilter #noretus #reallife

Nálunk meg alapból sincsenek ilyen kellékek. Csak az Élet van. Az Élet pedig arról ismerszik meg, hogy zajlik! Nézzétek csak!

(Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képi-, és hanghatásokat, nyomokban pedig földimogyorót tartalmaz, 18 éven aluli nézőink csak felnőtt kíséretében gördeszkázhatnak közben.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zajlikazelet.blog.hu/api/trackback/id/tr8712295595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása